MailAgent un partener strategic al proiectului Let's Do It, Romania!MailAgent un partener strategic al proiectului Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
14933
post-template-default,single,single-post,postid-14933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MailAgent un partener strategic al proiectului Let’s Do It, Romania!MailAgent un partener strategic al proiectului Let’s Do It, Romania!

MailAgent un partener strategic al proiectului Let’s Do It, Romania!MailAgent un partener strategic al proiectului Let’s Do It, Romania!

Compania MailAgent are misiunea de a susţine dezvoltarea unei relaţii puternice a publicului ţintă prin email marketing. “Email Marketing este un must-have pentru construirea afacerii dumneavoastră!” este fundamentul prin care MailAgent se angajează să ofere servicii de calitate, cu rezultate reprezentative pentru orice tip de afacere. Indiferent de profilul acesteia – mic magazin, industria hotelieră o linie de producţie etc. – Obiectivul este de a menţine şi de a creşte numărul de clienţi.

Viziunea MailAgent de a comunica profesionist şi responsabil în relaţia cu partenerii şi clienţii săi este completată de comportamentul “sănătos” şi spiritual civic faţă de comunitatea în care trăim şi mediul înconjurător.

“Aceast parteneriat a fost si va fi in continuare important pentru noi, pentru ca asa putem tine legatura cu voluntarii Let’s Do It, Romania!. Informatiile necesare pentru ziua de curatenie, partenerii nationali sau persoanele publice implicate in proiect sunt cateva dintre informatiile transmise voluntarilor nostri prin intermediul newsletter-ului. Multumim MailAgent pentru sustinerea de pana acum si pentru continuitatea acestui parteneriat. Vom avea proiecte noi iar acestea trebuie comunicate catre un numar cat mai mare de oameni. MailAgent ne este partenerul strategic in acest demers.” – au declarat reprezentantii Let’s Do It, Romania!

Este o mandrie sa putem sa ajutam proiectul Let’s Do It, Romania, macar in mica masura la aceasta campaniie, a noastra, a tuturor Romanilor. Mandria si fericirea pe care am avut-o cand am raspandit mesajul Let’s Do It, Romania a fost eclipsata numai de bucuria unei tari mai curate si mai primitoare. Va multumim din tot sufletul pentru ceeace faceti pentru noi si va vom ajuta neconditionat intotdeauna.”. – Bogdan Nedelcov  -Director MailAgent

Multumim echipei MailAgent pentru intreaga sustinere.

 

No Comments

Post A Comment