Marquardt ne-a sustinut in Sibiu! - Let's Do It, Romania!
8159
post-template-default,single,single-post,postid-8159,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Marquardt ne-a sustinut in Sibiu!

Marquardt ne-a sustinut in Sibiu!

Marquardt, parintele adoptiv al judetului sibiu in proiectul “Let’s do it, Romania!”, este una dintre cele mai mari companii producatoare de componente pentru domeniul automotive la nivel international. Grija pentru mediul incojurator si responsabilitatea sociala sunt factorii determinanti pentru implicarea in proiectul Let’s do it Romania!

Tematica ecologiei a intrat in atentia publica mai mult ca niciodata.

Deoarece jucatorii globali isi asuma responsabilitati globale, Marquardt a integrat in politica sa Managementul Energiei Eco.

Masinile mai eficiente prin consumul de combustibil, aplicatiile cu economisire de resurse, aparatele electrice eficiente energetic, toate acestea dezvolta o economisire mai buna a resurselor si o eficienta mai mare.

De mai bine de zece ani, Marquardt a inclus aceste idei, privind mediul, in Declaratia Misiunii Companiei: Mediile sociale si fizice sunt parti importante ale gandurilor si ale actiunilor noastre“.

Cladirea companiei din Sibiu, foloseste un concept unic in Romania pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Astfel, in cladire, precum si pe coridorul halei, s-a instalat un sistem special de ventilatie bazat pe activarea directa a partii centrale de racire respectiv de incalzire. Aceasta tehnologie asigura racirea naturala pe sezonul verii si incalzirea constanta in timpul iernii, pana la 21ºC temperatura incaperii. Numai acest fapt poate reduce emisiile anuale ale companiei privind dioxidul de carbon (CO2) cu pana la 168 tone.

Prin urmare, in compania Marquardt exista un  echilibru eco care se imbunatateste in fiecare an.

Ca furnizor de componente electromecanice si mecatronice, Marquardt, in concordanta cu filozofia ei inovativa, isi ajuta intotdeauna clientii sa obtina mereu rezultate pozitive.

’’Societatea si mediul reprezinta elemente importante ale filosofiei si ale actiunilor noastre.’’

Multumim Marquardt pentru sustinere!!!

 

1Comment
  • Ionut c.
    Posted at 10:54h, 15 May Reply

    Am participat si eu la marea activitate din Sibiu. Sunt dezamagit ptr. ca au fost doar copii de scoala generala si cativa adulti. Nivelul plasticurilor si al gunoaielor este alarmant de mare. Am strans toata lumea gunoaie in saci si le-am carat la marginea drumului. Am trecut ieri si am vazut sacii tot acolo, nu s-a ocupat nimeni sa transporte sacii la gropile de gunoi. S-a batut moneda pe colectare selectiva, o mare iluzie, cand 99 % din deseuri sunt plasticuri. Adevaratul impact este atunci cand se reduce/stopeaza productia de plastic si se inlocuieste cu materiale biodegradabile. Taxele eco sunt o furaciune, ptr. ca nu se actioneaza asupra surselor de poluare: sa limiteze productia de plastic si emisii de toxine. Aceste campanii de CSR aduc beneficii doar corporatiilor implicate si iluzii copiilor de scoala generala. Va rog sa publicati acest feedback.

Post A Comment