Mergem cu 4inmasina.ro la Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
9751
post-template-default,single,single-post,postid-9751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Mergem cu 4inmasina.ro la Let’s Do It, Romania!

Mergem cu 4inmasina.ro la Let’s Do It, Romania!

4inmasina susţine activ proiectul Let’s Do It, Romania! Astfel, poţi ajunge mai uşor pe 28 Septembrie la ziua de curăţenie naţională. De ce? Pentru că 4inmasina.ro este o platformă online unde îţi poţi găsi alţi oameni alături de care să pleci spre o anumită destinaţie cu maşina. Poţi să te înscrii fie ca pasager, fie ca şofer. Avantajele sunt numeroase – toată lumea are de câştigat.

4inmasina te ajută să împarţi costul călătoriei şi să găseşti oameni cu care poţi discuta şi chiar lega prietenii până la destinaţia comună. Mai mult decât atât, arăţi o grijă mai mare faţă de mediul înconjurător şi poluezi mai puţin. Fie că ai maşină, fie că vrei să te înscrii doar ca pasager, îţi poţi face cont pe www.4inmasina.ro, având anumite opţiuni care te vor ajuta să îţi găseşti cei mai potriviţi parteneri de călătorie.

Dacă eşti şofer, de fiecare dată când vrei să pleci într-o anumită direcţie, anunţi locul spre care te îndrepţi, cât şi disponibilitatea ta privind alte detalii ale călătoriei. Poţi menţiona dacă doreşti să primeşti în maşină fumători, ori dacă ai fi dispus să iei şi animale de companie. Astfel, îi alegi pe cei alături de care vei pleca la drum, fiecare dintre cei înscrişi completându-şi datele, preferinţele, astfel încât călătoria să fie una plăcută pentru toată lumea.

De asemenea, pe site poţi găsi sfaturi utile pentru cei care merg  împreună utilizând această platformă online. Aveţi la dispoziţie, pe site-ul www.4inmasina.ro, numeroase anunţuri ale celor care vor merge spre locaţiile Let’s Do It, Romania! în data de 28 Septembrie.

Urmăreşte-i şi pe Facebook http://www.facebook.com/4inmasina sau Twitter #4inmasina. Mulţumim, 4inmasina, pentru sprijinul pe care ni-l oferiţi! Vom avea parte, astfel, de un drum mai ieftin, mai fun şi mai eco.

Nu rata cursele Let’s Do It, Romania! pe platforma www.4inmasina.ro. Înscrie-te acum: suntem eco, pentru eco!

No Comments

Post A Comment