Romcarton si Ambro partenerii nationali ai proiectului Let’s Do It, Romania. - Let's Do It, Romania!
9893
post-template-default,single,single-post,postid-9893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Romcarton si Ambro partenerii nationali ai proiectului Let’s Do It, Romania.

Romcarton si Ambro partenerii nationali ai proiectului Let’s Do It, Romania.

Pentru al patrulea an consecutiv grupul Rossmann sustine Let’s Do It, Romania.

Colaborarea dintre Let’s Do It, Romania si compania Romcarton a inceput in anul 2010 prin echiparea voluntarilor Let’s Do It, Romania si prin participarea unei numeroase si inimoase echipe de voluntari.

In fiecare an implicarea companiei a crescut, eforturile pentru echiparea unui numar de voluntari s-au vazut in ziua de curatenie cand voluntatii din Bucuresti si Suceava au primit echipamente pentru curatenie prin implicarea companiei Romcarton.

In cadrul editiei din 2012, pe langa sustinerea si participarea cu voluntari la ziua de curatenie, Let’s Do It, Romania si Romcarton au avut placerea de a le face un cadou special copiilor de la Valea Screzii. Astfel, voluntarii Let’s Do It, Romania au distribuit alimente, jucarii, haine copiilor si adultilor aflati la Valea Screzii si Valea Plopului.

 Anul 2013 vine cu o noua colaborare intre  grupul Rossmann si Let’s Do It, Romania prin implicarea companiei Ambro – cel mai important producator de hartie din carton ondulat din Romania.

In cadrul zilei de curatenie Let’s Do It, Romania 2013, peste 6000 copii si adulti vor fi echipati prin implicarea companiilor Romcarton si Ambro.

Colaborarea dintre grupul Rossmann si Let’s Do It, Romania va continua si prin implicarea in proiectul Scoala mea Verde – proiect ce isi propune realizarea primelor scoli ecologice din Romania utilizand principiile cladirilor verzi.

 „Dorim sa multumim intregului grup Rossmann pentru implicarea in campania Let’s Do It, Romania in cele 4 editii. Compania Romcarton a fost un exemplu pentru toate companiile participante in campania Let’s Do It, Romania prin mobilizarea angajatilor si participarea la toate editiile noastre. Ne-am bucurat ca din 2013 putem implica si fabrica Ambro de la Suceava. Dorim sa continuam acest parteneriat si impreuna sa avem ocazia de a face schimbari pozitive in Romania si sa aratam ca se poate” – a declarat Andrei Cosuleanu, coordonator fundraising.

Ultima săptămână înaintea zilei de curăţenie naţională din 24 septembrie, anunţă noi susţinători pentru Let’s Do It Romania!. Romcarton, membră a grupului francez Rossmann Groupe, este unul dintre cei mai recunoscuţi producători de ambalaje din carton ondulat din România.

Romcarton a fost înfiinţata în 1991, astfel începând expansiunea Rossmann Groupe în România prin retehnologizarea vechii fabrici. Domeniul de activitate este dedicat proiectării şi realizării ambalajelor din carton ondulat, pentru industria alimentară, ţigări, dulciuri, pentru bere şi alte băuturi, jucării, piese electronice şi auto, mobilă şi alte bunuri de larg consum. Majoritatea clienţilor sunt companii multinaţionale producătoare de bunuri de consum, cu fabrici în România cât şi în străinătate. Capacitatea de producţie şi prelucrare a cartonului ondulat pentru Romcarton este de aproximativ 50.000 tone/an având o echipa motivată de 250 angajaţi.

Romcarton a stabilit, a documentat, a implementat şi menţine un sistem de management al calităţii în conformitate cu cerinţele ISO 9001 & 2000 şi EFSIS  BRC/IoP, derulând în prezent demersurile pentru obţinerea certificării integrate ISO 9001 & 2000 / ISO 14000.

No Comments

Post A Comment