Toyota Romania de trei ani alaturi de Let’s Do It, Romania - Let's Do It, Romania!
9957
post-template-default,single,single-post,postid-9957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Toyota Romania de trei ani alaturi de Let’s Do It, Romania

Toyota Romania de trei ani alaturi de Let’s Do It, Romania

Pentru al treilei an consecutiv, Toyota Romania partener activ in cadrul campaniei Let’s Do It, Romania – ziua nationala de curatenie.

In ultimele trei editii ale campaniei Let’s Do It, Romania, harta nationala a deseurilor a fost realizata prin implicarea companiei Toyota Romania si a partenerilor Toyota din judetele precum: Iasi, Constanta, Brasov, Timis, Prahova. Toate aceste mormane identificare urmeaza sa fie stranse in ziua de 28 septembrie de voluntarii campaniei.

Cartarea deseurilor a fost una eco, masinile Toyota Hybrid facand aceasta etapa prietenoasa cu mediul datorita consumului foarte mic de carburant si al emisiilor.

Harta nationala a deseurilor este un element cheie in desfasurarea zilei de curatenie, voluntarii urmand sa curete deseurile identificare in aceasta etapa.

Pe langa harta nationala a deseurilor, o parte din voluntarii participanti pe 28 septembrie vor fi echipati de Toyota Romania cu saci si manusi. Aceasta echipare va avea loc si in alte judete unde compania este prezenta prin partenerii acesteia.

„Acest parteneriat este unul foarte important pentru noi deoarece ne ofera posibilitatea la realizarea hartii nationale a deseurilor, harta folosita de noi pentru managementul voluntarilor pe data de 28 septembrie. Avand alaturi de noi cel mai verde brand din lume, (conform Interbrand) putem spune ca o parte din succesul proiectului este asigurata. Dorim ca impreuna sa contribuim si pe viitor la protejarea mediului inconjurator si sa realizam proiecte sustenabile in Romania” – a declarat Andrei Cosuleanu – coordonator fundraising Let’s Do It, Romania.

 

Multumim Toyota Romania pentru implicare.

No Comments

Post A Comment