Start înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională! Fă-ți o echipă și alocă-ți un morman pe care să-l cureți pe 24 septembrie! - Let's Do It, Romania!
13738
post-template-default,single,single-post,postid-13738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Start înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională! Fă-ți o echipă și alocă-ți un morman pe care să-l cureți pe 24 septembrie!

Start înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională! Fă-ți o echipă și alocă-ți un morman pe care să-l cureți pe 24 septembrie!

voluntari-curatenie

Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare, iată ce ai de făcut:

 

I. Înscrie-te online,în 3 pasi simpli:

 

1. Intră pe site-ul Let`s Do It, Romania!, daca esti pe desktop sau descarcă aplicația “Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhonesi Android

2. Fă-ți o echipă alături de care să cureți mormanele din Harta Națională a Deșeurilor în Ziua de Curatenie

3.  Alege-ți mormanelepe care vrei să le cureți, în funcție de marimea lor și de câți membri are echipa ta

 

II. Vino direct pe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistraredin orașul tău. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate în curand pe site-ul “Let`s Do It, Romania!”  și pe pagina de Facebook.

Pe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, care poate fi accesată aici, iar în săptămâna 19-24 septembrie va exista și un call-center dedicat.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

 

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

Pentru mai multe detalii despre acest subiect vă rugam să contactați:

Anca Baniță, Manager de Comunicare, [email protected], 0724 229 678

Florina Mirică, Specialist PR, [email protected], 0762 264 872

 

http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

2 Comments
  • sorin
    Posted at 10:48h, 21 September Reply

    Ma bucura initiativa si sper sa gasesc cateva persoane intetesate de mediu in jurul satului Pestere, macar o zi pe an, pentru ca, in rest, o fac singur, cu familia.

  • SICA SEVASTA STAN
    Posted at 10:25h, 23 September Reply

    NE PASA!

Post A Comment