Let’s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari. Premii și evenimente speciale pe bicicletă pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor - Let's Do It, Romania!
13567
post-template-default,single,single-post,postid-13567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari. Premii și evenimente speciale pe bicicletă pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor

Let’s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari. Premii și evenimente speciale pe bicicletă pentru cei care contribuie la Harta Deșeurilor

Vizual competitie cartare

Pe 24 septembrie va avea loc o nouă Zi de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!”. Românii din toate județele sunt invitați să raporteze zone cu deșeuri și să contribuie la Harta Deșeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieși la curățenie.

Cum poți contribui la Harta Deșeurilor:

            1.Descarcă gratuit aplicația de mobil “Let`s Do It, Romania!, disponibilă pentru IPhone și Android, și raportează zone cu deșeuri până pe 5 septembrie.

Cei mai harnici cartatori pot câștiga premii în valoare totală de 5.000 euro: 1 aparat foto DSLR, 3 biciclete, 3 smartphone-uri 4G, 3 trotinete electrice, 4 trotinete simple, 5 brățări de fitness, 5 acumulatori solari, 10 bricege multifuncționale, 41 rucsacuri. Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro.

 

Aplicatia LDIR

             2. Participă la evenimentele Let’s Bike It!

În perioada 27-28 august si 3-4 septembrie, bicicliștii din București și din țară se strâng pentru a descoperi și a raporta zonele cu deșeuri, cu ajutorul aplicației de mobil “Let`s Do It, Romania!”. Înscrie-te acum alături de echipa ta și poți câștiga premii atractive pentru pasionații de pedalat.

În țară, sunt evenimente confirmate în Vrancea (27-28 august), Brăila și Galați (3-4 septembrie), Prahova (3-4 septembrie), Iași (3-4 septembrie), Gorj (3-4 septembrie), Vaslui (27-28 august, 3-4 septembrie). Cei care doresc să se înscrie la acțiune pot lua legătura trimițând un email la [email protected], folosind numele județului unde doresc să participe (exemplu: [email protected]).

555519_371917749525923_1766908013_n

Toate mormanele cu deșeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deșeurilor, pentru a fi curățate pe 24 septembrie. Înscrierile la acțiunea de curățenie pot fi făcute aici.

Date cheie pentru Ziua de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!“:

18 iulie – 30 august – stabilirea echipelor locale de organizare

18 iulie –5 septembrie – cartarea mormanelor de deșeuri prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!” și realizarea Hărții Deșeurilor

1 august – start înscrieri la Ziua de Curățenie Națională pe www.letsdoitromania.ro

11 septembrie – start alocare mormane de pe Harta Deșeurilor prin aplicația “Let`s Do It, Romania!“ și pe www.letsdoitromania.ro

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

3 Comments
 • Adriana
  Posted at 12:30h, 07 September Reply

  Decat sa curatam deseurile pe care nu le curata primariile care au contracte cu firmele de curatenie, MAI BINE SA PLANTAM CAT MAI MULTI COPACI DE-A LUNGUL AUTOSTRAZILOR ! VINE IARNA ! IAR SE BLOCHEAZA DRUMURILE SI RAMAN COPII INZAPEZITI, NEMANCATI SI IN FRIG ! Sunt prima inscrisa la un astfel de eveniment ! Doar comunicati-mi cand se organizeaza, dar cat mai curand !
  Firmele de curatenie castiga o roaba de bani din contractele cu primariile, bani pe care noi, prostimea, ii dam in taxe si impozite.

 • Bran Alexandra
  Posted at 17:39h, 14 September Reply

  Dar mizeria de pe A1 cine o curata?CNADNR ce pazeste??Am ajuns ca americanii veniti in excursie, sa stranga gunoaiele “noastre” apoi sa ne zica ca nu stim sa ne pastram tara, asa ceva nu se mai poate..nu putem pastra natura curata? Locatie: Transalpina DN 67C locul unde se vand suveniruri,aproape de Ranca…

  • Bran Alexandra
   Posted at 17:40h, 14 September Reply

   Si nu.i singurul loc,Romania a ajuns prada gunoaielor

Post A Comment