Donează 2%

Formular 230

Ce trebuie să ştii:
• Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat care este direcţionată de la fiecare cetăţean către entitatea dorită de acesta
• Poţi alege o singură organizaţie
• Redirecţionarea celor 2% din impozitul tău pe venit către o organizaţie nonprofit nu te costă nimic: dacă alegi să nu te implici, procentul va fi redirecţionat automat către bugetul de stat.

De ce să susţii “Let’s Do It, Romania!”:

“Let`s Do It, România!” este cea mai mare mişcare socială din România. Din 2010 şi până în prezent, am reuşit să implicăm peste 1 100 000 de voluntari în 4 Zile de Curăţenie Naţională, dar şi în alte proiecte dedicate oamenilor şi mediului. Cu ajutorul voluntarilor noştri, am reuşit să curăţăm peste 22 500 de tone de deşeuri şi contribuim la educarea tinerei generaţii. Datorită nouă și voluntarilor noștri, România este acum mult mai curată.

Am inspirat mobilizare si unitate: am arătat că România se poate uni pentru o cauză comună: am adus împreună voluntari, autorități, companii, persoane publice, ONG-uri și media, într-un efort fără precedent în țara noastră. Prin acţiunile noastre, am arătat românilor că astfel de cauze, de amploare, cu impact major în comunitate, sunt posibile şi în România. De mai bine de 6 ani aducem împreună oameni uniţi de acelaşi scop: o ţară curată.

Facem lucruri concrete, care schimbă România în bine. Suntem o sursă de inspirație pentru o mulțime de alte cauze și organizații, care au preluat spiritul de Doer și au inițiat propriile mișcări, datorită reușitelor și modelului nostru.

Let’s Do It!