Votează Let's Do It, Romania în Ţara lui AndreiVotează Let's Do It, Romania în Ţara lui Andrei - Let's Do It, Romania!
862
post-template-default,single,single-post,postid-862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Votează Let’s Do It, Romania în Ţara lui AndreiVotează Let’s Do It, Romania în Ţara lui Andrei

Votează Let’s Do It, Romania în Ţara lui AndreiVotează Let’s Do It, Romania în Ţara lui Andrei

 


Let’s Do It, Romania are nevoie de susţinerea ta în Ţara lui Andrei!


Pentru că în această perioadă desfăşurăm intens activităţile de cartare, am înscris cartarea din judeţul Vrancea ca proiect pentru luna mai în Ţara lui Andrei.

Cum poţi să ne susţii ? Nimic mai simplu! Intră aici, fă-ţi cont (durează 3 minute) şi Votează proiectul lunii – Cartare Vrancea Let’s Do It, Romania! Ajută-ne să ajungem în fruntea clasamentului!


Şi, dacă eşti cu adevărat alături de noi, dă acest mesaj mai departe tuturor prietenilor şi colegilor tăi pentru ca la finele lunii mai, să ieşim învingători în Ţara lui Andrei!


Cartarea presupune determinarea mormanelor de deşeuri din arealele naturale cu ajutorul GPS-ului, informaţiile fiind ulterior încărcate într-un soft special. Rezultatul final al acestei acţiuni este harta deşeurilor din România, în baza căreia vor putea fi estimate resursele necesare pentru reuşita proiectului, inclusiv numărul de voluntari necesari în Ziua de Curăţenie Naţională. Tot pe baza acestei hărţi va fi solicitat sprijinul concret al autorităţilor, companiilor private şi al publicului. Cartarea este o etapă cheie în evoluţia proiectului “Let’s Do It, Romania!”, în lipsa căreia acţiunea din 25 septembrie este imposibilă.


Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!


Let’s Do It, Romania!


 

1Comment

Post A Comment