Parteneriate de marcă - Let's Do It, Romania!
872
post-template-default,single,single-post,postid-872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Parteneriate de marcă

Parteneriate de marcă

 

“Let’s Do It, Romania!” beneficiază în prezent de o serie de parteneriate care ne asigură capacitatea necesară de implementare a proiectului în întreaga ţară. .


Avem susţinerea Ministerului Mediului şi al Pădurilor, care implică în acest moment structurile sale din teritoriu: Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului care va implica personalul din structurile subordonate şi Administraţia Naţională “Apele Române” care va implica de asemenea personalul din structurile subordonate. Un sprijin notabil este cel al Ministrului Mediului, domnul Laszlo Borbely, care va promova acest proiect în delegaţiile sale din teritoriu.

La fel de important, ne onorează parteneriatul încheiat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sporturilor care va promova acest proiect în instituţiile de învaţământ prin intermediul Inspectoratelor Şcolare Judeţene.


Primul partener pe gestiunea deşeurilor, compania ecovalor, co-incinerator, se implică atât la organizarea logistică în judeţele pe raza de acţiune cât şi la colectarea deşeurilor co-incinerabile, pe care le va transporta spre fabricile de ciment din Aleşd şi Câmpulung. Acest sprijin va fi realizat atât în acţiunile pilot de curăţenie din judeţele Cluj (22 mai) şi Argeş (5 iunie), cât şi în Ziua de Curaţenie Naţională (25 septembrie 2010).


Un partener pentru mobilizarea voluntarilor este Centrul Naţional de Voluntariat Pro Vobis. Această instituţie va încuraja voluntarii din reţeaua naţională să se implice în curăţenia ţării.


De asemenea, suntem bucuroşi să avem un sprijin din partea Nokia România, care a dotat echipa de proiect cu 40 de telefoane mobile.Le mulţumim partenerilor noştri pentru încrederea acordată!
Aşteptăm cât mai multe instituţii din sectorul public, privat sau non-guvernamental să ni se alature pentru asigurarea succesului celui mai mare proiect de implicare socială din România. Hai s-o facem, România!


 

No Comments

Post A Comment