Ursus Breweries este din nou alaturi de “Let’s Do It, Romania!” - Let's Do It, Romania!
7867
post-template-default,single,single-post,postid-7867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ursus Breweries este din nou alaturi de “Let’s Do It, Romania!”

Ursus Breweries este din nou alaturi de “Let’s Do It, Romania!”

Ursus Breweries parte a grupului SABMiller PLC, unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, este din nou alaturi de “Let’s Do It, Romania!”, in actiunea ce se va desfasura pe 12 mai 2012. Compania este un partener de traditie pentru LDIR, participand in fiecare an cu voluntari in judetele Ilfov, Timisoara, Brasob, Buzau, Cluj.

Ursus Breweries este cunoscuta pentru campaniile sale de implicare sociala, cu accent in zona ecologica, cele mai importante dintre ele fiind “Miscarea de Reciclare” si “Milioane de oameni, milioane de copaci”.

Miscarea de Reciclare are ca scop informarea, constientizarea si implicarea publicului în privinta reciclarii DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat) si a deseurilor reciclabile în general. (2009)

In cadrul programului “Milioane de oameni, milioane de copaci”, Ursus Breweries au participat la activitati de plantare in fiecare primavara si toamna in Timisoara, Cluj, Buzau, Brasov si Bucuresti.

In afara acestor campanii, Ursus a lansat in 2010 o alta initiativa importanta: “Afla-ti echilibrul”, campania de responsabilitate sociala cu privire la consumul de alcool. www. desprealcool.ro este site-ul oficial, unde sunt abordate diferite aspecte despre acest subiect: consumul excesiv, alcoolul la volan, alcoolul si sanatatea etc.

 In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov , Buzau si Timisoara si o mini-facilitati de productie in Cluj. Compania isi desfasoara activitatea prin punctele de lucru din Cluj- Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Bucuresti. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar , Azuga, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Miller si Pilsner Urquell. Faptul ca 1 din 3 beri consumate de romani este o marca Ursus Breweries spune multe despre calitatea berilor Ursus si despre aprecierea de care acestea se bucura din partea consumatorilor.

Multumim Ursus Breweries pentru sprijin!

 

 

No Comments

Post A Comment