Șapte Seri se alătură echipei Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7910
post-template-default,single,single-post,postid-7910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Șapte Seri se alătură echipei Let’s Do It, Romania!

Șapte Seri se alătură echipei Let’s Do It, Romania!

Sapte Seri susține cauza Let’s Do It, Romania! După cum probabil știți deja, Șapte Seri este ghidul săptămânal de informație culturală și petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 45 000 de exemplare în peste 800 de locații din București.

Revista a apărut pe 12 iunie 1998, având 16 pagini color, un tiraj de 17 000 de copii și a fost distribuită în aproximativ 60 locuri. În cadrul listei de distribuție se regăsesc cinematografele, teatrele, centrele culturale, universitățile, restaurantele din centrul Bucureștiului, fast food-urile, centrele de afaceri, hotelurile etc. Cu alte cuvinte, este mediul perfect pentru a distribui informații despre Let’s Do It, Romania!

Cu o prezență de peste 12 ani pe piața bucureșteană, revista Șapte Seri se adresează unui public variat: tineri și maturi, bucureșteni, dar și cei care sunt în trecere (străini sau provinciali), bărbați și femei, persoane active care își petrec timpul liber în oraș.

Din martie 2000 tirajul a crescut de la 30 000 exemplare la 60 000 exemplare, iar din februarie 2010 a trecut la 45000 de exemplare, cauza fiind criza economică generalizată în toate sectoarele vieții publice și private. Revista este auditată de către BRAT, fiind una dintre primele publicații care a susținut acest organism de certificare.

Repetând experiența din anii precedenți și în acest an, în perioada estivală (iunie-august) revista va apărea și pe litoral în același format (revista 2 în 1, cu două coperte 1 și secțiuni dedicate evenimentelor ce se desfășoară pe litoral, în fiecare stațiune).

 

No Comments

Post A Comment