Ursus Breweries continuă parteneriatul cu Let’s Do It, Romania ! - Let's Do It, Romania!
11625
post-template-default,single,single-post,postid-11625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ursus Breweries continuă parteneriatul cu Let’s Do It, Romania !

Ursus Breweries continuă parteneriatul cu Let’s Do It, Romania !

Ursus Breweries - Corporate Logo

Ursus Breweries, compania care a avut încredere în proiectul Let’s Do It, Romania! încă de la prima ediție, din 2010, continuă implicarea în proiectul Let’s Do It, Danube! pentru protejarea mediului și a apelor.

Pe parcursul celor 4 ani de partaneriat cu proiectul Let’s Do It, Romania!, Ursus Breweries a implicat peste 1250 de voluntari în Timișoara, Cluj-Napoca, Buzău, Brașov și București. Numai anul trecut echipele Ursus Breweries au colectat peste 2000 de saci de gunoi! Ursus Breweries conștientizează importanța unui mediu înconjurător lipsit de deșeuri și a unei populații educate ecologic, una dintre prioritățile de dezvoltare sustenabilă asumate de companiei constând în refolosirea și reciclarea ambalajelor. În consecință, implicarea Ursus Breweries în acțiuni de responsabilizare socială și ecologizare crește în fiecare an.

Inițiativele Ursus Breweries de a stimula voluntariatul vin în continuarea eforturilor de implicare în comunitățile în care activează. Dintre cele mai longevive și de succes campanii inițiate de către Ursus Breweries în comunitățile locale, amintim programul de burse “Studenți pentru Comunitate”, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Prin intermediul acestuia, Ursus Breweries acordă burse studenților ce dovedesc o activitate deosebită în beneficiul comunității locale și o implicare activă în organizații non-profit sau proiecte de voluntariat pentru folosul comunității din Cluj.

Pentru mai multe informații despre principiile de de dezvoltare durabilă și activitățile demarate de Ursus Breweries, accesați Raportul de Dezvoltare Durabilă.

Echipa Let’s Do It, Romania! este recunoscătoare pentru tot efortul depus și pentru loialitatea dovedită de Ursus Breweries față de proiect, dar mai ales față de România!

No Comments

Post A Comment