În 2014, Cargill este din nou alături de “Let’s Do It, Romania!” - Let's Do It, Romania!
11628
post-template-default,single,single-post,postid-11628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

În 2014, Cargill este din nou alături de “Let’s Do It, Romania!”

În 2014, Cargill este din nou alături de “Let’s Do It, Romania!”

cargill_logo_twitter

2011 a marcat începutul parteneriatului dintre Cargill și “Let’s Do It, Romania!”, prin implicarea angajaților companiei ca voluntari și susținerea proiectului ”Ziua de Curățenie Națională” pe tot parcursul desfășurării acestuia. În cadrul fiecărei ediții, membrii echipei Cargill împreună cu cei apropiați au dat dovadă de grijă, implicare și responsabilitate față de mediul ce ne înconjoară, prin sute de ore de voluntariat.

“Let’s Do It, Romania!” continuă organizarea „Zilei de Curățenie Națională” și în 2014, într-o nouă direcție: curățarea malurilor Dunării și a zonelor aflate pe cursul principalilor afluenți. Un factor esențial în agricultură și o resursă vitală pentru societate și progres, apa trebuie protejată de impactul puternic al acumulărilor de deșeuri. Proiectul ia, așadar, un contur strategic anul acesta, iar Diana Ojică, Preşedintele Comitetului Cargill de Responsabilitate Socială, se alătură încă o dată campaniei, cu o echipă unită de voluntari: “Suntem încrezători în acest proiect şi cu atât mai bucuroşi cu cât anul acesta va avea un impact direct asupra zonelor fluviale. Cargill operează în comunități aflate în apropierea cursului Dunării, iar protejarea acestor spații şi a mediului înconjurător în ansamblu face parte din misiunea companiei noastre. Împreună cu partenerul nostru Control Union, ne unim iarăşi forțele cu <Let’s Do It, Romania!> pentru a sprijini acest proiect şi în 2014, de data aceasta concentrându-ne pe zona Dunării”.

„De patru ani, Cargill a devenit un aliat de încredere pentru noi”, a declarat Andrei Coșuleanu, Coordonator Fundraising “Let’s Do It, Romania!”. “În fiecare an, reușita proiectului se datorează voluntarilor și unor organizații precum Cargill în România, care a înțeles importanța implicării sociale și mobilizării angajaților săi în toate regiunile unde compania este prezentă”.

Pe 29 iunie, “Let’s Do It, Danube!” și să ne păstrăm râurile curate, împreună!

Despre Cargill

Cargill furnizează produse alimentare, agricultură, produse financiare şi industriale şi servicii în întreaga lume. Împreună cu fermierii, clienţii, autorităţile guvernamentale şi comunităţile ajutăm oamenii să prospere aplicând cunoştinţele noastre şi cei aproximativ 150 de ani de experienţă. Avem 143.000 de angajaţi în 67 de ţări, care se angajează să ofere hrană oamenilor într-un mod responsabil, reducând impactul de mediu şi îmbunătăţind comunităţile în care trăim şi muncim. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi Cargill.com şi News Center.

Cargill în România

Cargill activează în România din 1996, are sediul în Bucureşti şi are, în prezent, aproximativ 600 de angajaţi în 17 locaţii din ţară. Compania activează în domeniul cerealelor, seminţelor oleaginoase şi hranei pentru animale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cargill.ro.

Despre „Let’s Do It, Romania!”

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România, inspirat din iniţiativa Estoniei, unde 50.000 de voluntari au luat parte la ziua de curăţenie organizată pe data de 3 mai 2008. Din 2010 până acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 900.000 de voluntari care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci, iar media de deșeuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%.

“Let`s Do It, Romania!“ este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

Tags:
No Comments

Post A Comment