Trei ani de parteneriat Let’s Do It, Romania! şi Cargill! - Let's Do It, Romania!
9847
post-template-default,single,single-post,postid-9847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Trei ani de parteneriat Let’s Do It, Romania! şi Cargill!

Trei ani de parteneriat Let’s Do It, Romania! şi Cargill!

Parteneriatul între Let’s Do It, Romania! și Cargill împlinește  trei ani! Pe parcursul ultimilor trei ani, Cargill a avut un rol important în dezvoltarea proiectului Ziua de Curăţenie Naţională în România, oferind sprijin prin intermediul angajaţilor voluntari şi a familiilor acestora, dar şi sprijinind proiectul din punct de vedere financiar.

„Suntem conştienţi de faptul că succesul continuu al Cargill depinde în mod semnificativ de bunăstarea și dezvoltarea comunităților în care Cargill activează. Acesta este motivul pentru care colaborăm cu organizaţii precum „Let’s Do It, Romania!”, în vederea aducerii unor îmbunătăţiri măsurabile în comunităţile din întreaga lume”, a precizat Diana Ojică, Preşedinte al Comitetului pentru Responsabilitate Socială Cargill înRomânia. „Împreună abordăm probleme complexe sociale şi de mediu cu care aceste comunităţi se confruntă. Suntem mândri să ne asociem acestui proiect.”

Cargill este furnizor internațional de produse și servicii agricole și pentru managementul riscului, prezent pe piața românească de 17 ani, din 1996. Sediul central al Cargill este în București, dar detine și alte 22 de locații în ţară, având în total peste 600 de angajați. În România, Cargill desfăşoară afaceri în principal în domeniileachiziţiei şi comercializării de cerealeşisemințe oleaginoase, distribuției de material de însămânţare, îngrăşăminte și produse de protecţie a plantelor, distribuțiiei de îndulcitori și de amidon industrial, precum și producerii de hranăpentru animale.

„Ne bucurăm de susținerea Cargill pentru Ziua de Curățenie Națională. Așa cum am demonstrat şi în cadrul ediţiilor precedente, dorim să contribuim împreună la responsabilizarea faţă de mediu acomunităţilor unde Cargill este prezentă. Ne propunem să dezvoltăm proiecte în această direcţie pe viitor.” a declarat Andrei Cosuleanu – coordinator fundraising.

Mulțumim Cargill pentru sprijin și devotament!

No Comments

Post A Comment