Pentru al doilea an consecutiv ECO – ROM AMBALAJE este alaturi de Campania Let’s Do It, Romania. - Let's Do It, Romania!
9842
post-template-default,single,single-post,postid-9842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pentru al doilea an consecutiv ECO – ROM AMBALAJE este alaturi de Campania Let’s Do It, Romania.

Pentru al doilea an consecutiv ECO – ROM AMBALAJE este alaturi de Campania Let’s Do It, Romania.

Dupa sustinerea si echiparea a 6000 voluntari in 2012, ECO – ROM AMBALAJE echipeaza si in 2013 voluntarii prezenti la Campania Let’s Do It, Romania.

ECO – ROM AMBALAJE S.A. estedetinatoareamarciiPunctul Verde (Der GrunePunkt) in Romania siceamaiimportantaorganizatie de preluare a responsabilitatiiprivindindeplinireaobiectivelor de valorificaresireciclare a deseurilor de ambalaje.

 In cei 8 ani de activitate, compania  a reusitsaimplementezeşisadezvolteînRomânia un sistem de colectareselectivă a deşeurilor de ambalajecevizeazăatâtagenţiieconomici, câtşipopulaţia, care contribuiesemnificativ la realizareaţintelor de colectareşireciclareimpuseRomâniei de cătreUniuneaEuropeană.

 Prin parteneriatul cu Let’s Do It, Romania, Eco-Rom Ambalaje doreste sa aduca o puternica componenta sustenabila in eforturile de educare a romanilor pe care aceasta campanie o sustine si anume cea a reciclarii deseurilor.

 Problematica gestionarii deseurilor este una complexa iar eforturile operationale dar si cele de educare si contientizar etrebuie sa fie unite si puternice. Un obiectiv strategic al Eco-Rom Ambalaje este sa creasca performanta serviciilor de colectare separata a deseurilor de la populatie, alaturi de autoritatile locale si operatorii de salubritate desemnati la nivel local. De-a lungul anilor, campaniile de constientizare a populatiei asupra importantei colectarii selective a deseurilor de ambalaje, dar si programele educationale au devenit o component importanta in activitatea Eco-Rom Ambalaje.

No Comments

Post A Comment