Silplast Arad susţine şi în 2012 proiectul Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8409
post-template-default,single,single-post,postid-8409,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Silplast Arad susţine şi în 2012 proiectul Let’s Do It, Romania!

Silplast Arad susţine şi în 2012 proiectul Let’s Do It, Romania!

Şi anul acesta, voluntarii din zona de vest a României se bucură de susţinerea companiei Silplast Arad.

Astfel, compania oferă un număr de 18.000 saci pentru judeţele Arad, Bihor, Satu-Mare, Sălaj.

“A păstra pământul curat începând cu micile sate şi judeţe, dincolo de valoarea morală pe care acest eveniment o are în sine, înseamnă şi un întreg în a apăra şi a promova peisajele, râurile, viaţa şi frumuseţea, care fac acest teritoriu atractiv. Munca de ambasador ecologic susţinută de Let’s Do It Romania în colaborare cu alte asociaţii atinge simţul civic al cetăţenilor responsabilizând şi valorizând modul lor de a gândi. Să ne aducem aminte, că în ceea ce priveşte problema deşeurilor, primul lucru care trebuie făcut este să producem mai puţin şi să dezvoltăm o filieră eficientă de reciclare a acestora, care se concretizează de la strângerea diferenţiată la reciclarea lor prin sistemele necesare. În această fază ar fi necesară implicarea instituţiilor şi societăţii civile, deoarece nu se va dezvolta simţul civic şi simţul responsabilităţii, rămânând de o parte sau folosind în exclusivitate sistemul amenzilor disciplinare.

SILPLAST prin intermediul meu transmite felicitări iniţiatorilor proiectului Let’s Do It Romania. De asemenea mulţumim organizatorilor judeţeni din Arad şi tuturor asociaţiilor partenere pentru că ne-au oferit posibilitatea de a contribui şi exprima public propriul nostru gând în ceea ce priveşte protecţia mediului înconjurător şi acţiunile de voluntariat.” – ne-a declarant domnul Rossi Massimo – directorul companiei SilPlast Arad.

SILPLAST produce ambalaje din polietilenă: saci şi pungi pentru sectorul alimentar, industrial şi menajer, plase, folie termocontractibilă şi folie stretch.

Mulţumim SilPlast Arad pentru susţinerea oferită proiectului Let’s Do It, Romania!

 

No Comments

Post A Comment