Kimberly Clark şi Sanirom, susţinători tradiţionali ai campaniei Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
8412
post-template-default,single,single-post,postid-8412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kimberly Clark şi Sanirom, susţinători tradiţionali ai campaniei Let’s Do It, Romania!

Kimberly Clark şi Sanirom, susţinători tradiţionali ai campaniei Let’s Do It, Romania!

Ne bucurăm să avem alături de noi, pentru al treilea an consecutiv, companiile de renume precum Kimberly Clark şi Sanirom.

Valorile companiei Kimberly Clark: “Innovating for Today, Caring for Tommorow” sunt elemente esenţiale pe care fiecare partener al proiectului Let’s Do It, Romania! trebuie să le îndeplinească. Printre programele şi parteneriatele internaţionale pe care compania le are, menţionăm UNICEF, United Way, MedShare International.

Compania Sanirom vă poate pune la dispoziţie o gamă largă de produse destinate protecţiei individuale la locul de muncă, împreună cu soluţii de igienă profesională destinate companiilor din toate sectoarele de activitate. Pachetul de protecţie individuală conţine toate categoriile necesare protejării muncitorului la locul său de muncă, pe mai multe niveluri de preţ şi mai ales conforme cu toate normele Uniunii Europene în vigoare.

Este un exemplu bun de urmat de către toate companiile care au posibilităţi de susţinere a celui mai mare proiect de implicare şi responsabilitate socială. Împreună putem face lucruri măreţe.

Mulţumim Kimberly Clark şi Sanirom pentru sprijinul acordat şi în acest an. We did it together!

 

No Comments

Post A Comment