Siemens Romania! a contribuit la reusita proiectului Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
6257
post-template-default,single,single-post,postid-6257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Siemens Romania! a contribuit la reusita proiectului Let’s Do It, Romania!

Siemens Romania! a contribuit la reusita proiectului Let’s Do It, Romania!

Pe 24 septembrie, Siemens a sustinut echipa Let`s Do It, Romania!

Siemens, una din cele mai Verzi companii din lume (potrivit studiului Interbrand „Best Global Brands 2010”) este titular in Echipa Nationala de Actiune Let`s Do It, Romania! 2011. Parteneriatul este in acord cu politica de responsabilitate socială Siemens, una dintre directiile importante ale acesteia fiind reprezentata de Protecţia Mediului.

“Siemens a înţeles că trăim pe o planeta cu resurse limitate si ca numai protejarea mediului înconjurător şi utilizarea raţională a resurselor pot asigura viitorul. Prin urmare, sustinem initiativele care au un cuvant de spus in acest sens, iar cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania este cel mai bun exemplu. De aceea am decis sa incheiem un parteneriat de lunga durata, pentru ca avem incredere in LDIR, care a demonstrat deja in 2 randuri ca lucrurile se pot schimba in bine si in tara noastra, atunci cand ne unim pentru o cauza comuna” a declarat reprezentantii companiei Siemens Romania.

Mulţumim Siemens!

http://www.siemens.com/entry/cee/ro

No Comments

Post A Comment