Napolact a îmbracat pe 24 Septembrie tricoul de Titular în Echipa Naţională de Acţiune! - Let's Do It, Romania!
6221
post-template-default,single,single-post,postid-6221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Napolact a îmbracat pe 24 Septembrie tricoul de Titular în Echipa Naţională de Acţiune!

Napolact a îmbracat pe 24 Septembrie tricoul de Titular în Echipa Naţională de Acţiune!

De mai bine de 100 de ani, Napolact este unul din cei mai importanţi producători de lactate.

Atestat documentar în 1905 drept atelierul “Vlad”, producător de unt şi brânză de vacă şi transformat în “Întreprinderea de Industrializare a Laptelui Cluj” în anul 1948, Napolact s-a născut ca brand în 1990.

Cu toate acestea, tradiţia este mult mai veche şi reprezintă inspiraţia pentru toate produsele sale. Ele sunt o continuare a produselor tradiţionale din gospodăriile ţărăneşti. Ştim că înainte de a perfecţiona un lucru, trebuie să îl inţelegem pe deplin şi să ţinem cont de sfaturile din bătrâni. Şi asta facem în fiecare zi: aducem reţetele vechi mai aproape de tine, la fel de conştiincioşi şi pasionaţi ca predecesorii noştri.

Tradiţia locală se oglindeşte şi în specialialităţile produse în grota de la Ţaga: brânzeturi fine, maturate natural, în condiţii unice în lume, după un proces neschimbat de sute de ani, aşa cum o faceau locuitorii zonei Năsal, de când se ştiu pe lume.

Şi apoi, când de ani întregi eşti mânat de pasiunea pentru lucrurile bine făcute, e şi normal ca tot ce faci, fie că e iaurt, brânză sau smântană, să fie desăvârşite cu experienţa deprinsă timp de generaţii întregi şi inspirate de natură, dintr-o lume ca odinioară.

Anul acesta, Napolact a susţinut „Let’s Do It, Romania!” în judeţul Cluj! îi mulţumim pentru că a contribuit la succesul proiectului şi îi urăm un călduros „Bun venit în Echipa Naţională de Acţiune!”

www.napolact.ro

www.facebook.com/napolact

 

No Comments

Post A Comment