Sanirom contribuie la protectia titularilor din echipa de actiune Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5857
post-template-default,single,single-post,postid-5857,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sanirom contribuie la protectia titularilor din echipa de actiune Let’s Do It, Romania!

Sanirom contribuie la protectia titularilor din echipa de actiune Let’s Do It, Romania!

Compania Sanirom va poate pune la dispozitie o gamă largă de produse destinate protecţiei individuale la locul de muncă, împreună cu soluţii de igienă profesională destinate companiilor din toate sectoarele de activitate.

 

Pachetul de protectie individuală conţine toate categoriile necesare protejării muncitorului la locul său de muncă, pe mai multe niveluri de preţ şi mai ales conforme cu toate normele Uniunii Europene în vigoare.

 

La fel ca si anul trecut compania Sanirom s-a alaturat proiectului Let’s Do It, Romania! fara a sta pe ganduri si a contribuit la echiparea voluntarilor prezenti la curatenia de pe 24 septembrie cu manusi de protectie. Este un exemplu bun de urmat de catre toate companiile care au posibilitati de sustinere a celui mai mare proiect de implicare si responsabilitate sociala.

 

Impreuna putem face lucruri marete. Multumim Sanirom pentru sprijinul acordat si in acest an. We did it together!

No Comments

Post A Comment