REBU sustine Let's Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5738
post-template-default,single,single-post,postid-5738,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

REBU sustine Let’s Do It, Romania!

REBU sustine Let’s Do It, Romania!

Compania REBU actioneaza responsabil si strange o importanta cantitate de deseuri din Municipil Bucuresti.
Pentru al doilea an consecutive compania sustine Campania Let’s Do It, Romania! Si ajuta la echiparea voluntarilor si in acelasi timp la stranger deseurilor din urma acestora.

Compania REBU are o lungă tradiţie în servicii de salubrizare, fiind prima pe piaţa liberă din Bucureşti. Am crescut deodată cu Capitala şi am dobândit o experienţă pe care celelalte companii din Bucureşti, având acelaşi obiect de activitate, nu o au.
REBU a pornit la drum în 1997 cu tehnologia preluată de la fostul serviciu de salubrizare al Bucureştiului, RASUB. De la utilajele vechi din 1980, REBU a ajuns în prezent să aibă un parc auto cu 364 de utilaje de ultimă generaţie. REBU lucrează, în prezent, cu utilaje noi în proporţie de 90 la sută.
Piaţa serviciilor de salubrizare este la fel de competitivă ca oricare alta şi numai o continuă dezvoltare, profesionalizare şi adaptabilitate au făcut posibilă extinderea gamei de clienţi. REBU se mândreşte cu clienţii săi printre care se numără cele mai mari mall-uri din Bucureşti şi hoteluri de 5 stele.

Compania a desfasurat numeroase proiecte de Responsabilitate Sociala promovand grija cetatenilor pentru natura.

No Comments

Post A Comment