Romcarton susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5526
post-template-default,single,single-post,postid-5526,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Romcarton susţine Let’s Do It, Romania!

Romcarton susţine Let’s Do It, Romania!

Ultima săptămână înaintea zilei de curăţenie naţională din 24 septembrie, anunţă noi susţinători pentru Let’s Do It Romania!. Romcarton, membră a grupului francez Rossmann Groupe, este unul dintre cei mai recunoscuţi producători de ambalaje din carton ondulat din România.

 

Romcarton a fost înfiinţata în 1991, astfel începând expansiunea Rossmann Groupe în România prin retehnologizarea vechii fabrici. Domeniul de activitate este dedicat proiectării şi realizării ambalajelor din carton ondulat, pentru industria alimentară, ţigări, dulciuri, pentru bere şi alte băuturi, jucării, piese electronice şi auto, mobilă şi alte bunuri de larg consum. Majoritatea clienţilor sunt companii multinaţionale producătoare de bunuri de consum, cu fabrici în România cât şi în străinătate. Capacitatea de producţie şi prelucrare a cartonului ondulat pentru Romcarton este de aproximativ 50.000 tone/an având o echipa motivată de 250 angajaţi.

Romcarton a stabilit, a documentat, a implementat şi menţine un sistem de management al calităţii în conformitate cu cerinţele ISO 9001 & 2000 şi EFSIS  BRC/IoP, derulând în prezent demersurile pentru obţinerea certificării integrate ISO 9001 & 2000 / ISO 14000.

Mulţumim Romcarton pentru susţinere şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 

No Comments

Post A Comment