Orange se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5528
post-template-default,single,single-post,postid-5528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Orange se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania!

Orange se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania!

24 septembrie 2011, ziua de curăţenie natională. Proiectul Let’s Do It, Romania! este tot mai aproape de aceasta, alături de un partener de nădejde – Orange România.

Pentru Orange Romania dezvoltarea companiei trebuie să se realizeze într-o manieră responsabilă, să respecte mediul înconjurător, comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea şi să fie bazată pe o strategie pentru o dezvoltare durabilă. De aceea, a creat o strategie globală în ceea ce priveşte responsabilitatea corporativă, prin care asigură un management responsabil al activităţii în toate pieţele unde compania este prezentă.

În România, Programul Orange de Responsabilitate Corporativă a fost lansat în 2003. Una dintre direcţiile strategice de responsabilitate socială este protejarea mediului înconjurător.

Implicarea în activităţi de conservare a mediului se dovedeşte a fi nu doar un deziderat al Orange, ci se materializează prin iniţiative proprii şi parteneriate strategice.

Orange a dezvoltat mai multe produse şi servicii care să reducă impactul asupra mediului precum: factura electronică, reciclarea telefoanelor în sistem de buy-back, etichetarea ecologică care evaluează performanţa de mediu a telefoanelor.

Totodată, încă din 2005, Orange în parteneriat cu Adept Transilvania sprijină un proiect inovativ dedicat conservării biodiversităţii peisajului şi dezvoltării comunităţilor rurale. Proiectul se adresează unei suprafeţe de 100.000 hectare din zona satelor săseşti, sud-estul Transilvaniei, o arie importantă din punct de vedere ecologic şi cultural, caracterizată printr-o mare diversitate a florei şi faunei, cu multe specii ameninţate de dispariţie la nivel internaţional.

Echipa Let’s Do It, Romania! este mândră de colaborarea cu Orange şi crede că cele două organizaţii împreuna pot avea un rol activ în viaţa comunităţii şi pot provoca o schimbare de atitudine.

No Comments

Post A Comment