Pungescu a susținut 11 județe cu saci pentru Ziua de Curățenie Națională - Let's Do It, Romania!
18141
post-template-default,single,single-post,postid-18141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pungescu a susținut 11 județe cu saci pentru Ziua de Curățenie Națională

Pungescu a susținut 11 județe cu saci pentru Ziua de Curățenie Națională

În fiecare an, echipa Let’s Do It, Romania! asigură voluntarilor participanți la Ziua de Curățenie Națională echipamentul necesar acțiunii: saci și mănuși.
Anul acesta, 11 dintre județele organizatoare (Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Hunedoara, Tulcea, Neamț, Dolj, Suceava, Giurgiu, Bacău, Teleorman) au beneficiat de saci biodegradabili din partea partenerului nostru.

Pungescu este producator pungi personalizate biodegradabile, certificat la nivel european TUV, pungi 100% biodegradabile, compostabile si reciclabile.

Pungescu promovează o utilizare responsabilă a pungilor, doresc să contribuie în acțiuni de ecologizare și de informare a clienților despre beneficiile pungilor biodegradabile. Își doresc să contribuie în mod
pozitiv la rezolvarea problemei globale a deșeurilor din plastic, oferind produse prietenoase cu mediul înconjurător, 100% biodegradabile și compostabile. Acestea se pot personaliza si sunt scutite de ecotaxa.
Mai multe detalii găsiți aici.

Avem scopuri comune pe care le punem în aplicare, fără cale de mijloc. Când vorbim despre protejarea mediului trebuie să fim transanți. Efortul mondial de a salva mediul trebuie susținut prin toate mijloacele. Folosirea ambalajelor biodegradabile reprezintă o direcție clară la nivel global, reprezentând o alternativă prietenoasă cu mediul, spre deosebire de nocivele ambalaje din plastic.

Pe 21 septembrie, peste 118.000 de voluntari din 25 de județe ale României au participat la “Let`s Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strânge deşeurile din arealele naturale.

We did it!

 

No Comments

Post A Comment