Philips Romania declara razboi gunoaielor alaturi de Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7833
post-template-default,single,single-post,postid-7833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Philips Romania declara razboi gunoaielor alaturi de Let’s Do It, Romania!

Philips Romania declara razboi gunoaielor alaturi de Let’s Do It, Romania!

Philips, companie cu notorietate in domeniul sanatatii, electrocasnicelor si echipamentelor de iluminat, se implica incepand din acest an in cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania: “Let’s Do It, Romania!”. Astfel, compania isi arata interesul fata de ecologizarea mediului si doreste sa isi asume responsabilitate in ceea ce priveste strangerea gunoaielor, aratand lumii intregi faptul ca se poate si in Romania.

Inca de la infiintarea companiei, Philips Romania a abordat probleme majore ale societatii, luandu-si un angajament social pentru imbunatatirea mediului si crearea unei lumi mai durabile, participand la diverse campanii. Printre acestea mentionam campania de renovare a spitalului de copii “Marie Curie”, finantand lucrarile prin intermediul donatiilor dar si sponsorizarea crosului “Aripi Deschise”, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.

In ceea ce priveste sectorul “Verde”, Philips a fost unul dintre principalii parteneri in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-
le la plimbare!”, desfasurata in aprilie 2012, incurajand reciclarea becurilor uzate. De asemenea, Philips Romania a castigat titlul de “Most Trusted Brand 2011” pentru al treilea an consecutive la sectiunea “Mediu” tocmai datorita produselor “Green”, ce ajuta la conservarea energiei.

Fondata in anul 1891, cu un numar de 125 500 de angajati in 60 de tari, Philips ofera servicii si solutii clientilor sai prin intermediul a trei sectoare: Health Care, Lighting si Consumer Lifestyle. Astfel, compania este cel mai mare producator pe piata internationala de produse de iluminat, cel mai mare producator de electrocasnice din Europa si se afla in primii trei in ceea ce priveste produsele medicale.

“Dorim ca acest parteneriat de implicare la ziua nationala de strangere a gunoaielor de pe data de 12 mai sa reprezinte un prim pas spre o colaborare frumoasa si de durata intre Philips si “Let’s Do It,Romania!” Pe aceasta cale, tinem sa multumim companiei Philips pentru importanta acordata conservarii resurselor naturale si implicit, pentru sprijinul si implicarea activa in campanie!” au declarant reprezentantii proiectului.

 

No Comments

Post A Comment