Pe 5 iunie, Ministerul Mediului ne cheamă la curăţenie! - Let's Do It, Romania!
1321
post-template-default,single,single-post,postid-1321,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pe 5 iunie, Ministerul Mediului ne cheamă la curăţenie!

Pe 5 iunie, Ministerul Mediului ne cheamă la curăţenie!


 

Ziua de 5 iunie 2010 este o zi verde în România, plină de activităţi ecologice. Pe lângă cele două acţiuni de curăţenie pilot organizate de echipa Let’s Do It, Romania!, în Timiş şi Argeş, Ministerul Mediului şi Pădurilor şi-a propus să marcheze Ziua Internaţională a Mediului printr-o acţiune de curăţenie a Văii Arieşului, zona Abrud.


Pentru realizarea cu succes a acestei acţiuni, Ministerul Mediului şi Pădurilor, organizatorul acţiunii, este susţinut de echipa Let’s Do It, Romania!, de Administraţia Naţională “Apele Române”, de Instituţia Prefectului din judeţul Alba, de Garda de Mediu Alba, precum şi de Şcoala Generală Sălcuia.


Principalul partener pe gestiunea deşeurilor al acestei acţiuni este ecovalor, parte a grupului Holcim.


Toţi locuitorii judeţului Alba sunt aşteptaţi să participe la acţiunea de curăţare a Văii Arieşului şi să ajute la eliminarea deşeurilor care poluează această zonă turistică frecvent vizitată.

 


Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678


Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/2 Comments

Post A Comment