Încă 4 judeţe completează harta deşeurilor: Braşov,Mureş, Harghita şi Covasna! - Let's Do It, Romania!
1331
post-template-default,single,single-post,postid-1331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Încă 4 judeţe completează harta deşeurilor: Braşov,Mureş, Harghita şi Covasna!

Încă 4 judeţe completează harta deşeurilor: Braşov,Mureş, Harghita şi Covasna!


antet_LDIR

Bucureşti, 31 mai 2010

Echipa “Let’s Do It, Romania!” a cartat în 13 judeţe, numărul acţiunilor creşte, iar harta deşeurilor este în continuă transformare. Peste 450 de voluntari şi-au oferit sprijinul, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. În cadrul acestor acţiuni, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile şi compoziţia acestora. Datorită acţiunilor de cartare, s-a realizat deja o curăţenie pilot în judeţul Cluj pe 22 mai, urmând ca alte 2 să aibă loc în Timiş şi Argeş pe data de 5 iunie.

Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 5-6 iunie şi se va desfăşura concomitent în 4 judeţe: Braşov, Mureş, Harghita şi Covasna. În acest moment există 89 de voluntari înscrişi în Braşov, 51 de voluntari înscrişi în Mureş, 39 în Covasna şi doar 5 voluntari în Harghita. Pentru a realiza cu succes această etapă, este nevoie de un număr cât mai mare de voluntari, în special în judeţele Harghita. Facem apel la locuitorii acestor 4 judeţe pentru a se implica alături de voluntarii deja înscrişi până în prezent şi a mări echipele locale de cartatori!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!”

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/


No Comments

Post A Comment