Pe 18 iunie, Greenpeace România, Let’s Do It, Romania! Ecouri Verzi și Online Video Network transmit LIVE de pe Vârful Moldoveanu - Let's Do It, Romania!
13384
post-template-default,single,single-post,postid-13384,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Pe 18 iunie, Greenpeace România, Let’s Do It, Romania! Ecouri Verzi și Online Video Network transmit LIVE de pe Vârful Moldoveanu

Pe 18 iunie, Greenpeace România, Let’s Do It, Romania! Ecouri Verzi și Online Video Network transmit LIVE de pe Vârful Moldoveanu

13442187_1180345145309734_7612954458556701574_n

  • De ce de la 2544 de metri altitudine?  

Pentru că de aici n-a mai făcut-o nimeni. Pentru că vrem să aducem prin efortul nostru fizic și logistic un tribut cauzelor pe care le susținem. Pentru că vrem să fim auziți! Pentru că noi credem încă în schimbare.

  • Despre ce vorbim?

Despre natură. Despre voluntariat. Despre educație și bun simț. Dar și despre corupție și ignoranță. Despre faptul că în România se taie în continuare în mod masiv și ilegal, că unii turiști distrug potecile sau confundă muntele și cursul apelor cu groapa de gunoi. Despre nereguli care pun în pericol biodiversitatea, care sunt observabile și cuantificabile, însa devin un reflex pe care societatea nu îl mai sancționează.

  • Când și unde ne poți vedea LIVE?

Vom începe transmisiunea în intervalul 16:00 – 17:00, în funcție de ritmul în care cei 25 de voluntari vom face ascensiunea. Emisiunea va dura aproximativ 30 de minute și poate fi urmarită LIVE pe site-urile ovn.ro, greenpeace.org și letsdoitromania.ro, respectiv pe canalele noastre de Facebook și Youtube.

 

Despre  “Greenpeace  România”.  Greenpeace  este  o  organizaţie  internaţională independentă,  prezentă  în peste  50 de ţări din întreaga  lume,  care  acţionează  pentru  a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea. Din anul 2007, Greenpeace este prezentă şi în România. Pentru a-şi păstra independenţa, Greenpeace nu acceptă donaţii de la guverne sau companii, ci se bazează doar pe contribuţii de la persoane fizice, milioane de susţinători din toată lumea. În România, organizația Greenpeace derulează următoarele campanii: Schimbări climatice, Protecția Pădurilor și Agricultură sustenabilă.

Despre “Let’s Do It, Romania!”. “Let`s Do It, Romania!“ este cea mai mare mișcare socială din România, parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 100 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci (peste 22 500 de tone de deșeuri). Viziunea   “Let`s Do It, Romania!“ este o ţară cu 0 deşeuri.

Despre “Ecouri Verzi”. Asociaţia Ecouri Verzi este un ONG din Cluj Napoca, constituit de către un grup de tineri iubitori de natură, care doresc să-şi dedice munca pentru protecţia biodiversităţii, educaţia pentru natură şi dezvoltarea turismului durabil în Transilvania.

Despre OVN.  Online Video Network este o companie media înființată în 2013 și specializată în transmisiuni live și producție media. Dezvoltăm și distribuim conținut video, indiferent de eveniment,  platformă  sau locație. Printre serviciile  video oferite de OVN se numără: Live Streaming cu până la 8 camere FullHD, filmări aeriene cu dronă 4K, producție video LIVE 360 de grade și distribuire de conținut video cu acoperire internațională prin intermediul unei conexiuni la satelit în locație și propriul CDN (Content Delivery Network).

No Comments

Post A Comment