Multumim URBAN S.A. - Let's Do It, Romania!
8271
post-template-default,single,single-post,postid-8271,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Multumim URBAN S.A.

Multumim URBAN S.A.

 

In editia din 2012 URBAN S.A. a preluat deseurile din judetele Brasov, Calarasi, Ilfov, Valcea si au sustinut actiunea cu peste 5500 saci si peste 700 perechi de manusi.

Le multumim si ii asteptam sa ia parte si la urmatoarele proiecte made by “Let`s Do It, Romania!”.

 

 

URBAN S.A. a devenit cel mai important furnizor de solutii integrate de gestiune a deșeurilor, prin adoptarea politicii din domeniul Managementului Integrat.

Scopul companiei URBAN S.A. este de a se mentine lider pe piaţa managementului integrat al deseurilor. Baza succesului nostru o reprezintă competenţa angajaţilor motivaţi, dotarea performanta cu utilaje şi calitatea maximă a serviciilor oferite.

Prioritatea pentru URBAN S.A. o reprezinta parteneriatele pe termen lung cu clienţii noştri. Construirea şi administrarea statiilor de sortare, instalaţiile de reciclare precum şi managementul integrat al circuitului de materiale refolosibile sunt principalii factori de succes. Respectul pentru ecologie şi cele mai înalte standarde tehnice reprezintă baza activităţii URBAN S.A.

 

No Comments

Post A Comment