Multumim Administratia Nationala a Penitenciarelor! - Let's Do It, Romania!
14932
post-template-default,single,single-post,postid-14932,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Multumim Administratia Nationala a Penitenciarelor!

Multumim Administratia Nationala a Penitenciarelor!

Administratia Nationala a Penitenciarelor a fost  si in 2012 unul dintre sustinatorii proiectului de curatenie nationala “Let`s do it, Romania!”, aflat la cea de-a treia editie.

Persoanele private de libertate sunt încurajate să participe la cât mai multe activităţi de acest gen deoarece se  urmăreşte transmiterea unor valori fundamentale. Activitatile intreprinse  contribuie la formarea de deprinderi şi atitudini prosociale şi prin acestea, la reintegrarea ulterioară în comunitate.

Alaturi de noi au fost 730 de persoane private de libertate, 41 de cadre ale penitenciarelor si 200 de elevi ai Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitencare.

Pe aceasta cale le multumim pentru tot sprijinul acordat si ii asteptam sa se implice si in proiectele viitoare marca “Let`s do it, Romania!”.

 

 

No Comments

Post A Comment