Let's Do It, Romania! vă invită la cartare în Cluj! - Let's Do It, Romania!
1878
post-template-default,single,single-post,postid-1878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! vă invită la cartare în Cluj!

Let’s Do It, Romania! vă invită la cartare în Cluj!

Echipa Let’s Do It România anunță startul cartării în județul Cluj în data de 7 august, etapă foarte importantă pentru pregătirea curățeniei naționale din 25 septembrie. În urma acestei cartări se va realiza o hartă digitală a deșeurilor din județ, pe baza căreia voluntarii se vor deplasa la zonele care urmează a fi curățate. De asemenea, cartarea va oferi echipei de coordonare informații despre localizarea, dimensiunea și structura mormanelor astfel încât să se asigure o organizare cât mai eficientă a zilei de curățenie.

Cartarea se va desfășura în perioada 7-21 august, fiind așteptați peste 100 de voluntari, împărțiți în aprox. 40 de echipe dotate cu GPS și aparate foto.

În județul Cluj a avut loc o astfel de cartare în luna aprilie, pe baza căreia s-a realizat curățenia pilot din 22 mai. Trebuie realizată o nouă cartare datorită necesității obținerii de date actuale cât mai exacte.

Cartarea se va face pe zone administrativ-teritoriale cu sprijinul autorităților publice locale și al cetățenilor.

Clujenii care doresc să ni se alăture pentru realizarea cartării se pot înscrie pe site-ul http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/.

Veniți să facem curățenie în toată țara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toții ceva in comun: România!
LET’S DO IT!

Pentru mai multe informaţii despre proiect vizitaţi www.letsdoitromania.ro.Contact:

Daniel Giurcă – coordonator logistica judeţul Cluj

daniel.giurca@letsdoitromania.ro,  0746855461

1Comment
  • green and wild » let’s do it romania
    Posted at 12:40h, 02 August Reply

    […] Sponsori & Parteneri Complete Engineering Solutions Familia Regasita let’s do it romania by admin, on 15 mins ago , under let's do it romania miercuri, 4 august 2010 […]

Post A Comment