"Let`s do it, Romania!" sustine Saptamana Sanatatii! - Let's Do It, Romania!
6881
post-template-default,single,single-post,postid-6881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Let`s do it, Romania!” sustine Saptamana Sanatatii!

“Let`s do it, Romania!” sustine Saptamana Sanatatii!


 

Pikaso Events si “Let`s do it, Romania!”  te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii,  sa celebram impreuna Ziua Internationala a Sanatatii in cadrul Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.

Simitim cum timpul se contracta si nu mai avem timp sa ne rezolvam problemele, cu atat mai mult sa mai avem timp si de noi. Saptamana Sanatatii aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de metode naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos.

Intre 2-4 aprilie, in cadrul programului SANATATE, NUTRITIE si SPORT,  cei interesati de un stil de viata activ vor putea afla multe informatii despre ce inseamna o alimentatie corecta, cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare si multe altele.

Intre 5-7 aprilie, in cadrul evenimentului SANATATE, SERVICII MEDICALE, expozantii vor pune accent pe pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele  tratate in cadrul acestui eveniment.

Vino si tu alaturi de “Let`s do it, Romania!” in Pasajul Universitatii in perioada 2-7 aprilie 2012 sa aflam  cum ne putem  bucura de o viata lunga si sanatoasa!

 

 

 

1Comment
  • Antonio
    Posted at 16:54h, 12 September Reply

    Imi place! Felicitari!!! 🙂

Post A Comment