Let's Do It, Romania! merge la Triathlon Challenge Mamaia, ediția a 3-a - Let's Do It, Romania!
5021
post-template-default,single,single-post,postid-5021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! merge la Triathlon Challenge Mamaia, ediția a 3-a

Let’s Do It, Romania! merge la Triathlon Challenge Mamaia, ediția a 3-a

Asociația Club Sportiv Smart Atletic vă invită sâmbătă, 3 septembrie 2011, în Mamaia, la o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi amatori și profesioniști, iubitori ai sportului și ai mișcării.

3 sporturi se unesc într-unul singur: înot, ciclism și alergare – triatlon

Probele clasice:

  • Olimpică: înot 1500m – bicicletă 40km – alergare 10km
  • Sprint: înot 750m – bicicletă 20km – alergare 5km
  • Ștafetă: echipe de 3 persoane, pe distanțele Sprint

Nou în 2011: TRIKIDS CHALLENGE – Triatlon pentru copii. 3 categorii de vârstă, pe 3 distanțe diferite, astfel încât să fie un concurs plăcut și accesibil pentru toți copiii cu vârsta între 6-14 ani. Așteptăm peste 50 de copii la această primă ediție.

În total, peste 600 de participanți vor lua startul Triathlon Challenge 2011, printre care: cel mai mic – 5 ani, cel mai vârstnic – 60 ani, o persoană cu dublu bypass, 5 echipe de bloggeri din toată țara, diplomați, oameni din media, directori și președinți de multinaționale și companii mici și mijlocii.

La fel ca și Let’s Do It, Romania!, Triathlon Challenge 2011 se adreseaza tuturor, indiferent de vârstă sau profesie. Participanții Triathlon Challenge 2011 iubesc sportul și mișcarea, voluntarii Let’s Do It, Romania! iubesc natura. Pe 3 septembrie, îi așteptăm pe toți la un loc!

 

No Comments

Post A Comment