Gras Savoye Romania sprijina proiectul Scoala mea Verde - Let's Do It, Romania!
11235
post-template-default,single,single-post,postid-11235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Gras Savoye Romania sprijina proiectul Scoala mea Verde

Gras Savoye Romania sprijina proiectul Scoala mea Verde

Compania Gras Savoye Romania, companie de consultanţă în managementul riscului şi brokeraj în asigurări, se alatura proiectului Scoala mea Verde pentru renovarea primelor 5 scoli din Romania folosind materiale ecologice.

Scoala mea Verde este un proiect initiat de echipa Let’s Do It, Romania in anul 2013 si isi propune dezvoltarea unui comportament responsabil pentru un numar cat mai mare de comunitati si rasplatirea celor mai implicate printr-un program de renovare a scoliilor.

In urma concursului organizat in 2013, au fost alese 5 scoli din totalul de 100 ce urmeaza a intra intr-un program de renovare si de sustinere a elevilor prin facilitarea unor sesiuni de training.

Prin aceasta implicare, compania Gras Savoye Romania sustine un proiect educational cu efecte pe termen lung.

“Dorim sa avem parteneri de incredere in drumul asumat in cadrul acestui proiect. Cei peste 500.000 copii prezenti in cadrul campaniei
Let’s Do It, Romania ne-au determinat sa initiem un proiect pentru sustinerea invatamantului din Romania.Este o noua provocare pentru noi, pentru o echipa tanara cu mult entuziasm. Fiecare dintre noi stim ca sistemul educational din Romania are nevoie de sustinere, de incredere si de movitatie.” – a declarat Andrei Cosuleanu – director executiv Let’s Do It, Romania!

Potrivit datelor oficiale din 2010, in Romania, 82% dintre cladirile scolilor sunt construite inainte de 1970 fara a fi renovate pana in prezent iar 10% dintre scoli nu au aviz sanitar de functionare.

2 Comments
 • MOISIN ANA VIORELA
  Posted at 14:33h, 18 February Reply

  buna,vreau mai multe detalii,sunt interesata de astfel de proiecte .Sunt din judetul Mehedinti

  • Andrei
   Posted at 12:21h, 09 March Reply

   Buna ziua,

   Va rog sa ne trimiteti un email la adresa [email protected]

   Echipa Scoala mea Verde

Post A Comment