Eroii urbani de la Street Heroes intra in Echipa Nationala de Actiune - Let's Do It, Romania!
5320
post-template-default,single,single-post,postid-5320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Eroii urbani de la Street Heroes intra in Echipa Nationala de Actiune

Eroii urbani de la Street Heroes intra in Echipa Nationala de Actiune

In prezent Romania detine 14 skatepark-uri.

In jur de 200 de copii incep in fiecare an sa practice skateboarding/BMX/streetdance.

Exista aproximativ 300 de artisti activi de graffiti si street art, dintre care cativa sunt recunoscuti la nivel international.

Exista cel putin 22 de magazine de street-wear, accesorii si echipamente sportive.

Anual, au loc peste 15 evenimente dedicate sporturilor extreme, insa fragmentat pe subculturi si discipline.

In prezent are loc cel putin un eveniment muzical in fiecare weekend.

Cu toate acestea, in Europa de Est nu a existat un eveniment amplu, multidisciplinar care sa aduca la un loc mai multe elemente de cultura urbana invitand rideri, grafferi si muzicieni de talie mondiala, pana in anul 2010, cand a avut loc in Bucuresti prima editie a festivalului STREET HEROES la care au semnat condica peste 12 000 de persoane.

 

In 2011, Street Heroes revine în forţă, intr-un format ce va aduna la un loc tot ce va trece prin cap când vine vorba de cultura urbană, şi chiar mai mult de-atât: BMX, Skateboarding, B-boying Battle, Graffiti & Collage, Streetball si Slackline contest, muzici bune şi… HEROES CITY – un orăşel pe străzile căruia veti găsi esenţa culturii urbane: de la produse hand-made până la body art, de la mijloace de locomoţie mai mult sau mai puţin convenţionale şi până la activităţi alternative, muzică, mâncare şi băutură. Astfel că veti putea admira, testa, achiziţiona şi degusta TOT ceea ce înseamnă cultura urbană 100%!

 

Urmariti în continuare, site-ul Street Heroes şi pagina de Facebook a evenimentului, pentru cele mai noi ştiri şi update-uri!

 

Va invitam deci, pe 17 şi pe 18 Septembrie, în Skatepark Tineretului pentru a fi alături de eroii vostri urbani care se inscriu si ei in Echipa Nationala de Actiune. In echipa Let’s Do It, Romania! e loc pentru eroi urbani asa ca va invitam sa va inscrieti la curatenia din 24 septembrie 2011.

No Comments

Post A Comment