Echipa Let's do it, Romania! vă invită la Sărbătoarea Castanelor Baia Mare - Let's Do It, Romania!
5480
post-template-default,single,single-post,postid-5480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Echipa Let’s do it, Romania! vă invită la Sărbătoarea Castanelor Baia Mare

Echipa Let’s do it, Romania! vă invită la Sărbătoarea Castanelor Baia Mare

Cel mai important eveniment din Baia Mare are loc an de an la sfârșitul lunii Septembrie.

În 2011, la fel ca anul trecut Let’s do it, Romania! face parte din programul sărbătorii. Baia Mare este cel mai nordic punct de pe glob în care cresc păduri de castani comestibili. Acestui fapt i se datorează un eveniment mult așteptat de toți maramureșenii și nu numai, Sărbătoarea Castanelor.

 

Prin parteneriatul pe care primăria Baia Mare l-a inițiat în proiectul Let’s do it, Romania! – Curățenie în toată țara într-o singură zi, dezavantajul ca două evenimente de maxim interes pentru localnici să se desfășoare în același timp a fost eclipsat de-o colaborare care dă roade și satsfacții tuturor.

 

În programul oficial al sărbătorii, printre multe evenimente și concerte ce au loc timp de 3 zile și 3 nopți, proiectul național de implicare socială are un loc aparte. Dimineața zilei de sâmbătă, 24 septembrie este didicată muncii în echipă și a responsabilității sociale – Let’s do it, Romania!

 

Mai mult decât atât, primarul orașului Baia Mare va fi unul din cei care își va lua mânușile în mână pentru a participa la curățenie alături de voluntarii băimăreni și vedetele care vor cânta la concertele organizate de Sărbătoarea Casnatelor.

 

După muncă urmează petrecerea, iar în acest an sunt pregătite două scene pe care vor concerta vedete pe gustul tuturor:

Vineri, 23 septembrie

Unirii: Northway, Anna Lesko, Stefan Banica Jr., Sistem

Centrul Vechi: Ducu Bertzi și Pasarea Colibri

Sambata, 24 septembrie

Unirii: Julia, Alex Velea, Mandinga, DJ Project și Voltaj

Centrul Vechi: Opera Grup Project

Duminica, 25 septembrie

Unirii: Loredana, Andreea Banica, Fly Project și Directia 5

Centrul Vechi: Nicolae Furdui Iancu, Aurel Tamas, Dumitru Farcas, Florentina si Petre Giurgi, Ansamblul Transilvania

 

No Comments

Post A Comment