Electrogrup sustine proiectul Let’s Do It, Romania! in judetul Cluj - Let's Do It, Romania!
6121
post-template-default,single,single-post,postid-6121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Electrogrup sustine proiectul Let’s Do It, Romania! in judetul Cluj

Electrogrup sustine proiectul Let’s Do It, Romania! in judetul Cluj

Electrogrup deruleaza la nivel national, proiecte complexe de infrastructura energetica si de telecomunicatii, prin punctele de prezenta din Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Iasi si Brasov. Avand o experienta de 13 ani în sectorul constructiilor de infrastructura, compania are ca beneficiari importanti operatori de pe piata de profil.

Electrogrup participa activ la dezvoltarea comunitatii prin programe ca: Collegium, Excelenta în educatie, Sanatate cu generozitate, etc.

Anul acesta s-a alaturat si celui mai mare proiect de implicare si responsabilitate sociala – Let’s Do It, Romania!. Speram ca acesta va fi startul unei colaborari de lunga durata, cu beneficii pentru intreaga societate.

Multumim Electrogrup !

No Comments

Post A Comment