Distral a contribuit la succesul echipei "Let’s Do It, Romania!" in judetul Cluj - Let's Do It, Romania!
6124
post-template-default,single,single-post,postid-6124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Distral a contribuit la succesul echipei “Let’s Do It, Romania!” in judetul Cluj

Distral a contribuit la succesul echipei “Let’s Do It, Romania!” in judetul Cluj

Distral s-a implicat in proiectul Let’s do it Romania, crezand cu tarie ca visul de a avea o Romanie curata, poate deveni realitate. Pe 24 septembrie am demonstrat impreuna ca perseverenta si daruirea pot transforma orice vis in realitate.

Vorbim despre contributia unei societati comerciale romano-franceza infiintata in 2003, avand ca obiect de activitate comertul cu materii prime pentru industria carnii. Cu alte cuvinte, Distral importa si distribuie catre firmele producatoare de mezeluri din Romania o gama vasta de produse din carne de porc, vita, pasare si oaie.

Initiativa Let’s Do It, Romania! nu este prima actiune de CSR desfasurata de Distral. Aceasta sprijina programele Fundatiei Comunitare Cluj, sustinand pe termen lung curatenia constanta a orasului Cluj, sperand sa poata extinde ajutorul oferit pentru intregul judet.

Speram ca acesta sa fie inceputul unui parteneriat pe termen lung intre Distral si Let’s Do It, Romania! si peste ani sa putem spune „We did it!”, cand cineva va intreba cine a transformat Romania dintr-o tara necivilizata, intr-o tara curata si populata de oameni cu bun simt si spirit civic.

 

No Comments

Post A Comment