ECOLECT GROUP Bihor- partener județean Let’s Do It, Romania! la Ziua de Curățenia Națională - Let's Do It, Romania!
18162
post-template-default,single,single-post,postid-18162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ECOLECT GROUP Bihor- partener județean Let’s Do It, Romania! la Ziua de Curățenia Națională

ECOLECT GROUP Bihor- partener județean Let’s Do It, Romania! la Ziua de Curățenia Națională

ECOLECT GROUP Bihor- partener județean Let’s Do It, Romania! la Ziua de Curățenia Națională

Județul Bihor a participat și anul acesta în cadrul proiectului „Ziua de Curățenie Națională” din 21 septembrie, reușind să mobilizeze 10.000 de voluntari care au strâns 10.000 de saci cu deșeuri din natură.
La ediția curentă, județul Bihor a avut alături un partener de încredere: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOLECT GROUP Bihor, care pe lângă participare, a oferit și sprijin financiar.

Despre ECOLECT GROUP Bihor
Înființată în anul 2010, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOLECT GROUP Bihor reunește în activitatea sa județul Bihor, municipiul Oradea și alte 82 de orașe, cu scopul de a reglementa serviciile publice comunitare de salubrizare ale localităților și realizarea în comun a proiectelor de investiții publice pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii acestor servicii.
Misiunea asociației constă în implementarea și monitorizarea unui sistem integrat de gestionare a deșeurilor în județul Bihor, în vederea conservării și protejării calității mediului, prin implementarea unui sistem de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Acțiunile organizate de Let’s Do It, Romania!, au un impact mai puternic atunci când lucrăm cu parteneri din rețeaua națională. Astfel de parteneriate oferă credibilitate misiunii noastre și sprijină lupta pentru protejarea mediilor naturale din România.

Mulțumim Asociației ECOLECT GROUP Bihor pentru sprijin!
We Did It!
No Comments

Post A Comment