Echipa de training "Let`s Do It, Romania!" organizeaza pentru al doilea an consecutiv Scoala Altfel - Let's Do It, Romania!
8599
post-template-default,single,single-post,postid-8599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Echipa de training “Let`s Do It, Romania!” organizeaza pentru al doilea an consecutiv Scoala Altfel

Echipa de training “Let`s Do It, Romania!” organizeaza pentru al doilea an consecutiv Scoala Altfel

    Pentru al doilea an consecutiv echipa de training Let`s Do It, Romania!  susţine activ programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”, construit de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului în perioada 1-5 aprilie 2013!

Elevii vor participa la un training ce se bazeaza pe conceptul celor 3R (Reduce, Reutilizează, Reciclează) si vor aprofunda  fiecare dintre aceste concepte,  urmat de  un workshop unde vor obtine cat mai multe idei despre cum si-ar schimba rutina zilnica pentru a fi mai eco. La fiecare training unul dintre participanti are ocazia sa castige un card de acces la Terra Park.

   Programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

   Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

 

Programul echipei de training:

Luni, 1 aprilie
ora 12:00
Scoala nr 165

Marti, 2 aprilie
ora 10:00
Scoala nr 143

Mini-training eco elevi de la liceul PTTR in vizita la Terra Park

Scoala 307

 

Miercuri, 3 aprilie
ora 12:00
Liceul Kretzulescu

Vizita la Remat cu copii de la Sc 1 Chitila

Liceul Cosbuc

Joi, 4 aprilie
ora  9:00

Scoala nr 64
Liceul Eliade

 ###

Echipa de training Let’s Do It, Romania! s-a nascut din dorinta de a rezolva problema gunoiului plecand de la  cauza. Astfel, au fost gandite programe de training cu scopul de a creste nivelul de cunostiinte legate de protectia mediului. Prin aceste modulele echipa de training isi  propune sa determine in randul audientei  un comportament responsabil fata de mediu prin:

1. Constientizarea impactului omului asupra mediului

 2. Cresterea nivelului de cunostinte eco si fundamentarea principului 3R (reciclarea, refolosire, reducerea consumului)

 3. Oferirea de solutii eco la indemana pentru modificarea rutinei zilnice 

 4. Stimularea simtului de actiune

Programele de training Let’s Do It, Romania! sunt destinate atat copiilor, studentilor cat si adultilor.

 

 

No Comments

Post A Comment