Ce-ati spune sa o facem din nou? - Let's Do It, Romania!
3908
post-template-default,single,single-post,postid-3908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ce-ati spune sa o facem din nou?

Ce-ati spune sa o facem din nou?


“Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare sociala, se intampla din nou! Suntem gata de noi provocari si te vrem alaturi de noi!


Dupa succesul actiunii de pe 25 septembrie 2010, cand peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie in intreaga tara, iata ca a venit momentul sa aratam ca putem mai mult! Ce iti propunem pentru inceput ? Sa faci parte din echipa noastra si sa scrii alaturi de noi o noua pagina din povestea frumoasa pe care am inceput-o in 2010. Anul trecut, in toata tara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea actiunii de curatenie de pe 25 septembrie si au facut-o cu pasiune, cu bucurie si cu mandria de a contribui la schimbarea in bine a Romaniei!


Esti creativ si dornic sa duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”? Te pricepi la fundraising si ai vrea sa iti pui in valoare abilitatile pentru a ajuta la reusita proiectului? Esti la curent cu toate noutatile din IT si le aplici cu mare usurinta? Iti place sa organizezi lucruri si sa pui toate piesele unui proiect la locul lor? Ai cunostinte de logistica si vrei sa le pui in practica intr-un proiect de anvergura nationala? Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este da, avem pentru tine un loc in “Let’s Do It, Romania!”!


Care sunt beneficiile? Ai ocazia sa faci parte din echipa de organizare a unui proiect fara precedent in Romania, te vei bucura de o experienta unica, din care vei invata enorm si vei descoperi o multime de lucruri noi despre tine, pentru ca la final sa spui cu mandrie: ” Am facut-o, Romania!”. Si sa nu uitam de distractie, pentru ca la noi rasul e la ordinea zilei.


Află mai multe detalii aici: http://www.letsdoitromania.ro/hai-in-echipa-de-organizare/. Abia asteptam sa te cunoastem!


Echipa Let’s Do It, Romania!


No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.