3 noi premii pentru Let`s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
3784
post-template-default,single,single-post,postid-3784,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

3 noi premii pentru Let`s Do It, Romania!

3 noi premii pentru Let`s Do It, Romania!

Campania “Let` Do It, Romania!” continua sa obtina recunoastere , in cadrul unor evenimente importante din domeniu si nu numai. Saptamana trecuta a fost una bogata in premii pentru “Let`s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania. Nu mai putin de 3 premii au fost acordate proiectului, pentru reusita in premiera in tara noastra: pe 25 septembrie, peste 200 000 de romani au iesit la curatenia generala.

Primul premiu castigat a fost pentru Liana Buzea, initiatorul proiectului, in cadrul galei Infomediu. Premiu oferit se numeste „Omul Verde” si este oferit unei persoane ce activează în sfera protecţiei mediului şi care a avut în 2010 o activitate intensa. Premiul a fost dedicate tuturor voluntarilor care au participat in “Let`s Do It, Romania!”, fie ca au fost organizatori, parteneri sau voluntari in ziua de curatenie.

Un alt premiu castigat a fost premiul pentru intreaga campanie “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” in cadrul Galei FinMedia, gala care a avut loc pe data de 8 decembrie. Cu ocazia acestui eveniment, au fost acordate premii principalelor companii care se ocupa de prelucrarea si valorificarea deseurilor,  dar si reciclarea DEEE-urilor sau institutiilor care duc o lupta continua pentru imbunatatirea infrastructurii deseurilor si educarii locuitorilor Romaniei.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu este Premiul de popularitate castigat in cadrul “Premiilor pentru un mediu curat” organizate de Asociatia Ecotic, proiectul obtinand cele mai multe voturi pe site-ul dedicat acestui eveniment. Gala a premiat initiativele curajoase atat din randul ONG-urilor, cat si proiectele liceenilor care cred intr-un viitor verde.

Campania Let`s Do It, Romania! nu este la primul premiu castigat. In luna octombrie aceasta a fost recompensata cu Golden PR Award for Excellence, in cadrul PR Award, cel mai important eveniment local al industriei de relatii publice.

LET’S DO IT!

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro


No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.