Căutăm coordonatori județeni! - Let's Do It, Romania!
18200
post-template-default,single,single-post,postid-18200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Căutăm coordonatori județeni!

Căutăm coordonatori județeni!

Dacă faci parte dintr-un grup activ social sau dintr-un ONG curajos din județul tău, care vrea să contribuie la o Românie curată, implică-te mai mult!
Căutăm coordonatori în câteva județe care să facă posibilă Ziua de Curățenie Națională și alte proiecte cu tematică ecologică.

Județe neacoperite: Alba, Arad, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Galați, Iași, Ilfov, Prahova, Sălaj, Vaslui.

Ce trebuie să faci?


Să respecți și să te implici în etapele de organizare ale proiectelor
Să reprezinți interesele Let’s Do It, Romania! în relație cu orice partener
Să recrutezi echipa de voluntari (cu sprijinul echipei centrale, la nevoie) și să o coordonezi
Să facilitezi legătura dintre echipa centrală și instuituțiile/asociațiile locale
Să atragi fonduri sau resurse necesare de la companii locale
Să identifici parteneri/colaboratori/ necesari organizării
Să promovezi acțiunile din cadrul proiectelor în local, prin toate mijloacele pe care le ai la dispoziție, inclusiv participarea la evenimente de presă și televiziune
Să întocmești și să transmiți documentația și rapoartele solicitate în cadrul proiectului (rezultatele și situația financiară)

Trimite o scrisoare de motivație, în care să ne spui și ce te recomandă, la adresa [email protected] până pe 1 martie

Noi îți vom oferi tot sprijinul de care ai nevoie în realizarea etapelor proiectului, dar și în crearea și implementarea unora noi, locale.

Let’s Do It!

No Comments

Post A Comment