AROBS susţine Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
4768
post-template-default,single,single-post,postid-4768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

AROBS susţine Let’s Do It, Romania!

AROBS susţine Let’s Do It, Romania!

Cu o experienţă dobândită prin intermediul numeroaselor colaborări avute cu firme străine de prestigiu, AROBS Transilvania Software a făcut trecerea de la outsourcing la dezvoltarea propriilor soluţii soft, adresate până în prezent pieţei româneşti.

 

Produsele companiei se încadrează în categoria celor de varf şi sunt destinate automatizării forţei de vânzări, agenţiilor de turism şi localizării parcurilor auto. Locul câştigat de către AROBS în rândul liderilor pieţei româneşti a tehnologiei informaţiei se datorează calităţii serviciilor oferite, preţurilor corecte şi nu în ultimul rând tehnologiilor moderne utilizate.


În anul 2008 AROBS a lansat Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigaţie, iar doi ani mai târziu, în 2010 a venit în sprijinul echipei Let’s Do It, Romania! prin oferirea de dispozitive GPS cu ajutorul cărora s-a realizat procesul de cartare. Susţinerea AROBS a pornit în primul rând de la dorinţa companiei de a readuce României frumuseţea naturală şi s-a bazat pe ideea de a promova în rândul românilor responsabilitatea pentru mediul inconjurător, protejarea resurselor şi a curăţeniei.

 
Demersurile AROBS din ultimii ani în direcţia susţinerii evenimentelor caritabile şi de protejare a mediului nu se opresc aici, ci se continuă şi în anul 2011 cu o nouă colaborare cu Let’s Do It, Romania! , prin sprijinirea procesului de cartare cu dispozitive GPS.
Suntem mândri de realizarea Hărtii Deşeurilor alături de AROBS şi Smailo şi credem într-o colaborare pe termen lung!

 

No Comments

Post A Comment