Soluţia pentru o lume mai curată: GreenTech, GreenFiber şi Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
1533
post-template-default,single,single-post,postid-1533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Soluţia pentru o lume mai curată: GreenTech, GreenFiber şi Let’s Do It, Romania!

Soluţia pentru o lume mai curată: GreenTech, GreenFiber şi Let’s Do It, Romania!

Doi noi parteneri se alătură proiectului Let’s Do It, Romania! şi decid să susţină cel mai mare proiect de implicare socială: GreenTech şi GreenFiber.

 

GreenTech este unul dintre cei mai importanţi reciclatori de mase plastice din SE Europei, cu o tradiţie de peste 8 ani în reciclarea deşeurilor din plastic. Prelucrarea maselor plastice are ca rezultate fibre sintetice pentru industria textilelor, auto, lemnului.

 

GreenTech, întocmai precum Let’s Do It, Romania!, vizează atingerea unor obiective pe termen lung, atât în ceea ce priveşte protecţia mediului înconjurător, cât şi al dezvoltării unor activităţi economice durabile.  Aportul GreenTech pe piaţa din România este unul semnificativ, pentru că poate acoperi reciclarea a 40% din ambalajele PET de pe piaţă.

 

În egală măsură, GreenFiber contribuie prin activităţile pe care le desfăşoară la o industrie care transformă deşeurile în profit, la un mediu înconjurător mai curat şi la crearea de locuri de muncă pentru comunitate. Produsele GreenFiber pot fi folosite în industria textilelor, cât şi utilizări speciale (ignifuge şi antibacteriene). Aceste fibre sunt obţinute atât din fulgi de PET regenerat,  cât şi din granule  de PET virgin.

 

GreenTech şi GreenFiber susţin Let’s Do It, Romania! cu o sponsorizare de câte 1500 lei. Mulţumim pentru sprijin şi vă aşteptăm alături de noi pe 25 septembrie!

 

Let’s Do It!

No Comments

Post A Comment