Revista Chip ii premiaza pe fanii IT care merg la curatenie pe 25 septembrie! - Let's Do It, Romania!
2342
post-template-default,single,single-post,postid-2342,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Revista Chip ii premiaza pe fanii IT care merg la curatenie pe 25 septembrie!

Revista Chip ii premiaza pe fanii IT care merg la curatenie pe 25 septembrie!

Revista Chip s-a alaturat mass mediei care sustine proiectul “Let’s Do It, Romania!”. Cititorii CHIP care merg la această acțiune, sunt rugați să se fotografieze cu…CHIP în cadrul acțiunii de colectare a gunoaielor. Se acceptă orice fotografie de la acțiunea de colectare în care este implicat logo-ul CHIP (de pe revistă, desenat, etc). Cele mai bune 20 de fotografii vor fi premiate cu un abonament pe trei luni la revista CHIP.

Mai mult, cei care vor posta în secțiunea specială FotoWorld (http://fotoworld.chip.ro) o fotografie de la această acțiune (fără implicarea logo-ului CHIP) vor primi* o revistă la alegere (CHIP, Level, PcPractic, Foto-Video, CHIP Special, Games4Kids). (*Oferta valabilă în limita a 100 de reviste. Cele o sută de fotografii vor fi trase la sorți). Așteptăm să vă înscrieți cât mai mulți și de-abia așteptăm să vedem fotografiile. Ținem legătura!

Multumim pentru sustinere!

No Comments

Post A Comment