Renault Trucks – mândri de a fi aici - Let's Do It, Romania!
2615
post-template-default,single,single-post,postid-2615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Renault Trucks – mândri de a fi aici

Renault Trucks – mândri de a fi aici

Renault Trucks îşi propune să redea mândria transportului rutier, clienţilor şi şoferilor.
Pentru că transportul rutier este nobil. El înseamnă asistenţă, plăcere, sănătate, cultură, siguranţă. Renault Trucks face parte din transportul rutier şi se bate pentru acest lucru.
Renault Trucks a fost întotdeauna acolo, cu o gama completă de echipamente şi va fi întotdeauna.

 

Renault Trucks se angajează să aducă clienţilor săi eficacitate (performanţe optime cu un minim de impact ş poluare), valoare (produsele ş serviciile cel mai bine adaptate la raportul calitate/preţ) şi calitate (produsele cel mai bine plasate pentru a asigura cea mai mare mobilitate pentru transportatori şi cele mai bune condiţii de lucru pentru şoferi).

 

Renault Trucks a fost alături de Let’s Do It, Romania! pe 25 septembrie şi a ajutat cu un autocamion Midlum 270.18 D pentru transportul deşeurilor.

 

Let’s Do It, Romania! mulţumeşte Renault Trucks pentru sprijin!

No Comments

Post A Comment