Portugalia, România te susţine! - Let's Do It, Romania!
14925
post-template-default,single,single-post,postid-14925,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Portugalia, România te susţine!

Portugalia, România te susţine!

20 martie este ziua inclusă în calendarul Let’s Do It, World ca ziua în care încă o ţară va îndrăzni să îşi învingă barierele şi să îşi reunească locuitorii, având un scop comun: curăţarea de deşeuri a întregii ţări, într-o singură zi. 20 martie este ziua în care Portugalia spune într-un glas: “Let’s Do It!”. Sau Mãos à obra! Limpar Portugal!


Ziua de mâine este rezultatul unei munci susţinute de luni de zile în care se pare că au reuşit să mobilizeze Ministerul Mediului şi Dezvoltării Regionale, iar proiectul se află sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui Republicii, Aníbal Cavaco Silva care i-a avut ca invitaţi pe coordonatorii proiectului. Lista partenerilor implicaţi în proiect este impresionantă, ceea ce nu poate decât să confirme încă o dată succesul acestei acţiuni.


Este încă un pas făcut pentru o lume mai curată, cu oameni responsabili, care să creadă că schimbarea porneşte dintr-un gest mic făcut chiar de ei înşişi.


Echipa “Let’s Do It, Romania” îi susţine pe colegii din Portugalia, le ţine pumnii şi le transmite cu toată căldura gânduri bune şi multă energie!


www.limparportugal.org


No Comments

Post A Comment