Molson Coors sustine Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie cu saci si manusi! - Let's Do It, Romania!
17497
post-template-default,single,single-post,postid-17497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Molson Coors sustine Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie cu saci si manusi!

Molson Coors sustine Ziua de Curatenie Nationala de pe 15 septembrie cu saci si manusi!

 

Molson Coors se alatura initiativei Let’s Do It, Romania! si sustine Ziua de Curatenie Nationala cu saci si manusi pentru voluntarii ce vor participa pe 15 septembrie!

 

“Ne dorim sa avem un impact pozitiv si de durata in comunitatile in care suntem prezenti. Desi incurajam actiunile de voluntariat pe tot parcursul anului, septembrie este luna in care ne concentram in mod special asupra acestora. Astfel, mii de angajati din 11 tari organizeaza sau se implica, de multe ori alaturi de familiile lor, in actiuni de voluntariat.  

Anul acesta am ales sa sprijinim initiativa Let’s Do It Romania pentru ca, atat la nivel individual cat si ca organizatie, credem in responsabilitatea fiecarui individ de a constientiza si de a reduce impactul pe care stilul modern de viata il are asupra mediului inconjurator. Romania mai are mult de invatat despre reciclare, resonsabilitate sociala si protectia mediului; nu am abandonat inca ideea profund gresita ca cineva din exterior (nu stim exact cine) ar trebui sa intrevina si sa ne rezolve toate problemele. Imi place sa cred ca angajatii Molson Coors GBS fac parte in categoria celor care au deja alta mentalitate, care se apleaca dupa o hartie sau un pet aruncat pe jos de altcineva si care depun efort si pentru incuraja un comportament responsabil fata de mediu.” – Willy Dicu, Director General Molson Coors GBS

 

Cu o istorie care a inceput in 1786, Molson Coors este astazi cea mai mare companie producatoare de bere detinuta de o familie. La nivel international, printre cele mai cunoscute marci de bere produse de companie se numara Coors Light, Coors Banquet, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Blue Moon Belgian White. In Romania, Molson Coors este prezenta prin Bergenbier S.A dar si prin nou noul centru de servicii globale – Molson Coors GBS.

Molson Coors Global Business Center (GBS) a luat fiinta in 2017 si are misiunea de a oferi servicii centralizate unitatilor de business din cadrul Grupului Molson Coors, simplificand si standardizand procesele interne ale companiei. In prezent, Molson Coors GBS are aproape 400 de specialisti care lucreaza in contabilitate generala, contabilitate furnizori, contabilitate clienti, analiza financiara, raportare si analiza a datelor, administrarea resurselor umane si management de proiect.

 

Let’s Do It, Molson Coors!

No Comments

Post A Comment